Blog

okt
01

Országos rajzpályázat általános iskolásoknak

Az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája országos rajzversenyt hirdet 10-15 éves tanulók részére „Mesés Európa – népmesék hősei – A népmesék szerepe Európa kulturális örökségében” címmel. A pályázaton legsikeresebben szereplő alkotók tárgyjutalomban részesülnek. A legjobb pályaművek bekerülnek az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodájának 2018-as naptárába. A pályázaton résztvevők köre: általános iskola felső tagozatába járó tanulók, […]

By pillar | Egyéb
Részletek
aug
01

Szerbia és az EU-tagság – Merre tart a déli szomszéd?

Szerbia nehézkesen halad az uniós tagság felé vezető úton. Mai szemmel tekintve az ottani, és az itthoni belpolitikai viszonyokat, vajon hazánk mennyiben mutatkozhat követendő EU-tagországként a szerbek számára? A cikkünk tovább folytatódik itt.

By pillar | Egyéb
Részletek
aug
01

Az EU harca a női jogokért

Tavaly nyáron (2016-ban) a második olimpiai aranyérmét elnyerő Andy Murray-t kérdezte a riporter arról, hogy milyen érzés az első embernek lenni, aki két olimpiai tenisz aranyérem birtokosa. Murray válasza akkor az volt, hogy nem ő az első hiszen előtte már Serena és Venus Williams is nyertek külön–külön négy aranyat… A cikkünk tovább folytatódik itt.

By pillar | Egyéb
Részletek
ápr
27

Kövess minket Instagramon is!

Kíváncsi vagy, hogy hogyan telik a pillérek élete az Alapítványban? Kövess minket Instagramon és nyomj egy lájkot legfrissebb képeinkre! Instagram: pillar_alapitvany  

By pillar | Egyéb
Részletek
ápr
25

Legyél Te is a Pillar Alapítvány önkéntese!

Elindult a 2017-es tavaszi tagtoborzásunk! Ha szívesen tartanál EUtanórákat középiskolásoknak, szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen nem-formális oktatási eszközökkel dolgozni és megmutatnád, hogy az EU is lehet izgalmas téma, akkor jelentkezz Te is a Pillar önkéntesének!

By pillar | Egyéb
Részletek