Ofella Levente

Ofella Levente

HR-koordinátor

2015 őszén csatlakoztam a Pillar Alapítványhoz, éppen akkor, amikor az ELTE nemzetközi tanulmányok mesterképzését is elkezdtem. Fontosnak éreztem – és érzem a mai napig -, hogy önkéntes munkámmal hozzájáruljak egy civil szervezet működéséhez. Nem pusztán egy diákszervezetnek, hanem egy sokkal több lehetőséget rejtő, összeszokott csapatnak szerettem volna a részévé válni. Úgy érzem, hogy ez sikerült is! Tagságom óta számos szakmai rendezvényen, tréningen, standoláson vettem részt, de az újabb „Pillérjeink” beilleszkedését segítő mentorként is kipróbálhattam már magam. Emellett a szervezetünk egyik fő profilját képező EUtanórák megtartásában is aktívan részt veszek az Európa Pontban.

Alapszakos diplomámat szintén az ELTE Társadalomtudományi Karán, nemzetközi tanulmányok szakon szereztem. Mesterszakon viszont már európai fejlesztéspolitika szakirányon folytattam e szakot – az EU iránti érdeklődésem miatt. Az elméleti ismeretek megszerzése mellett gyakorlatiasabb tudásra is vágytam, így a céljaiban is az Európai Uniós értékekre, valamint információk átadására építkező Pillar bizonyult a legjobb választásnak. A színes programok és szakmai projektek által pedig érezhetően fejlődhetett számos készségem. Mindezek révén olyan tapasztalatokkal gazdagodtam, amelyek egyetemi tanulmányaim mellett bizonyára a munka világában is nagy hasznomra válnak majd.

A csatlakozásom óta eltelt idő valóban azt igazolta, hogy egy szuper közösségbe csöppentem. Legfőképpen ez motivált arra, hogy megpályázzam a HR-koordinátori pozíciót. Koordinátori tevékenységem során fő célként az aktív közösségi élet fenntartása lebeg előttem és minden kihívásból szeretném a legtöbbet kihozni. Egyúttal arra buzdítanék mindenkit, hogy bátran keressen fel minket, ha úgy érzi, hogy szívesen kipróbálná, milyen is a „Pillér-élet”! 😉